Δραστηριοτητες στην Ελλαδα

Ξενάγηση στον κόσμο του Ελαιόλαδου

Η ελιά είναι η βάση της διατροφικής αλυσίδας της μεσογείου, η οποία έχει αποδειχτεί ότι είναι το πρότυπο της υγιεινής διατροφής και μακροζωίας.

Διαβάστε περισσότερα

Γαστρονομική περιήγηση

Ναύπλιο

Μια διαφορετική γεύση του Ναυπλίου! Περπατήστε στα πιο όμορφα αξιοθέατα της παλιάς πόλης, μάθετε την ιστορία τους και ταυτόχρονα ανακαλύψτε τους κρυμμένους παραδοσιακούς γαστρονομικούς θησαυρούς.

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε περισσότερα για την ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ παίρνοντας μέρος σε μία από τις δραστηριότητες μας, κοντά στο Ναύπλιο και σε όλη την Πελοπόννησο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θαλάσσιο Καγιάκ

Ναύπλιο

Ο Αργολικός κόλπος είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του θαλάσσιου καγιάκ.

Διαβάστε περισσότερα

Ιππασία

Ναύπλιο

Είτε σας αρέσει σαν σπορ, είτε σαν χόμπι ή απλά σαν εμπειρία, η ιππασία είναι πολύ συναρπαστική, προσφέροντάς μεγάλες δόσεις ενθουσιασμού.

Διαβάστε περισσότερα

Μελισσοκόμος για μία ημέρα

Φορέστε τη στολή του μελισσοκόμου και επισκεφθείτε το φυσικό περιβάλλον των μελισσών.

Διαβάστε περισσότερα

Δρόμοι κρασιού στη Νεμέα

Νεμέα

Επισκεφθείτε τους ατελείωτους αμπελώνες της Νεμέας, το μέρος στο οποίο ο Ηρακλής σκότωσε το λιοντάρι και εκτέλεσε τον πρώτο από τους 12 άθλους του, και γευτείτε τα μυστικά του κρασιού και της οινοποιίας.

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα μαγειρικής

Ναύπλιο

Από την αρχαιότητα έως τις μέρες μας, η ελληνική κουζίνα έχει άρρηκτα δεθεί με την κοινωνική ζωή, συνδυάζοντας την διατροφική ικανοποίηση με την επικοινωνία και τη διασκέδαση.

Διαβάστε περισσότερα

Ξενάγηση στον κόσμο του Μελιού & Ούζου

Μάθετε τα μυστικά του ελληνικού μελιού και της απόσταξης. Επισκεφθείτε ένα παραδοσιακό αποστακτήριο, μάθετε τα χαρακτηριστικά του ούζου και τσίπουρου και δοκιμάστε παραδοσιακές τοπικές αποστάξεις.

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε να το κάνετε με τον παραδοσιακό τρόπο, δώστε ελληνικη γεύση στο φαγητό σας, μάθετε τα μυστικά!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Rafting στην Αρκαδία

από Ναύπλιο

Μόλις 2 ώρες οδήγησης από το Ναύπλιο, διασχίζοντας τα βουνά της Αρκαδίας, μπορείτε να βρείτε ένα από τα ομορφότερα ποτάμια της Ελλάδος, τον Λούσιο ποταμό, ιδανικό για Rafting καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες στην Πελοπόννησο, ένας υπέροχος τρόπος για να μάθετε και ιδανικός για να δείτε μέρη εκτός των συνηθισμένων.

Επικοινωνήστε μαζί μας